رول سینه مرغ با بروکلى

در کنار این غذای خوشمزه می توان نودلز رو هم سرو کرد البته نودلزی که با بادام زمینی سرخ شده مخلوط شده باشه. هم اینکه می تونید هر نوع نشاسته ای مثل برنج قهوه ای یا سیب زمینی پخته رو هم کنار  این غذا بخورین.

 

 

مواد لازم:

  •   سینه مرغ
  •   پنیر
  •   کلم بروکلی
  •   جوونه ماش
  •   کره  
  • سیر
  •   شیرنارگیل
  •   پودر نارگیل
  •   ماست
  •   لیموترش
  •   چیلی
  •   گوجه فرنگی
  •   سبزیجات معطر

روش جفت و جور:

اول باید سینه نامتقارن مرغ رو اونقدر بکوبید تا سطحش برابر شه. بعد سینه مرغ رو با مخلوط کلم بروکلی ساطوری شده، جوونه ماش، کره، سیر و هر نوع پنیری که آب شه  مثل پنیر چدار یا موتزارلا پر کنین.

در کنار این کار باید یه سس خوشمزه درست کنین. سسی که از شیر نارگیل، پودر نارگیل، ماست، لیموترش فراوون، سیر، چیلی، سبزیجات معطر و مقداری گوجه فرنگی رنده شده جفت و جور می شه. حالا باید رول سینه مرغ پرشده رو در این سس بخوابونین اونم واسه دست کم ۳ تا ۴ ساعت تا سس جذب مرغ شه. بعد باید رول ها رو داخل ظرف بذارین و ۲۰ دقیقه انتظار بکشین تا وقت خوردنش فرا برسه.

فوت آشپزی:

 گوجه از این واسه به غذای فوق اضافه می شه تا ظاهر رول ها رو برشته کنه. از اونجا که گوجه خیلی زود سرخ می شه رنگ سطح غذا رو برشته می کنه و جلوه خاصی به غذامون می دهد.

آموزش آشپزی رول مرغ

No comments yet, be the first!

Comments

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *